Betaalmogelijkheden

Betalen met Ideal

In de kassa van Dildo Kopen kun je direct kiezen voor betalen met iDEAL. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd.

Hoe kan ik achteraf betalen?

Ben je al een tijdje klant bij Dildo kopen of een aangesloten sexshop? Dan mag je ervan uitgaan dat je kunt kiezen voor Achteraf betalen in onze kassa. Als je klant ben kun je afrekenen van je volgende bestelling voor achteraf betalen kiezen.

Hoe betaal ik met Apple Pay?

Kies in onze Dildo kopen kassa voor Apple Pay. Je kunt je bestelling snel afrekenen door meteen op Apple Pay te klikken.

Betalen met Paypal

Bij Dildo Kopen kun je via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Hoe betaal ik met creditcard?

Wanneer je je seksspeeltjes met creditcard wilt afrekenen krijg je in de Dildo kopen kassa de optie om ’betalen met creditcard’ aan te vinken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard).

Betalen met Bancontact/Mister Cash

Wil je je bestelling afrekenen met Bancontact of MisterCash kaart? Geef eerst een aantal gegevens van uw kaart in op de website. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling online zonder problemen en veilig.

Vragen? Neem contact op met de klantenservice

Open direct de live chat met een medewerker

Start de chat

Dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 23.00 uur: Telefoonnummer +31 (0) 85 130 54 72