Alle Buttpluggen Online

Buttplug voor anaal plug-plezier!

Stimuleer je mannelijke p-spot door een buttplug te kiezen uit ons ruim aanbod. Dildo Kopen heeft het allemaal, buttplugs voor beginners en buttplugs voor de gevorderden onder jullie. Hier vind je altijd wel een buttplug naar jouw smaak. Alle lengtes, diktes, kleuren en materialen… Van onverwoestbare stalen buttplugs tot buttplugs van silicone of plastic. In onze Dildo sexshop beleef je zeker en vast de anale seksuele sensaties van je leven.

Zoek je een buttplug die voor iedereen goed doet? Probeer dan zeker eens de Classic Buttplug. Deze buttplug is er eentje zonder toeters en bellen, maar is een degelijke en stevige buttplug die je zeker zal bekoren. Hij is beschikbaar in 3 verschillende maten.

Ook de Heavy Metal Plunger is een buttplug die de meesten wel zien zitten. Vervaardigd uit ijzersterk staal en onverwoestbaar. Door zijn doorsnede van 1,5cm tot 3cm kan hij ook door beginners gebruikt worden. Voor een uitgebreid overzicht anaal seksspeeltjes moet je in de rubriek anale seks-toys zijn.

Vibrerende buttplug, een stapje verder

Vibrerende buttplugs zijn ontworpen voor unieke anale ervaringen. En bij sexshop Dildo Kopen ben je in de mogelijkheid te kiezen uit een ruim aanbod aan vibrerende buttplugs die je anale seksleven te boosten. En je niet-vibrerende buttplugs voortaan links te laten liggen.

Al is het je eerste vibrerende buttplug-ervaring of je er al jaren aan gewend bent, wij helpen je bij het kiezen van je buttplug die perfect bij jou past.

Vibrerende buttplug voor hem en haar

Voor een milde en niet te extreme sensatie probeer je best de Draadloze Buttplug. Hij is niet te dik, waardoor hij zowel door beginners als gevorderden gebruikt kan worden. Zijn vibraties zijn daarentegen wel fors en sterk. Een iets geavanceerdere versie van de Draadloze Buttplug is de Anaalplug Vibrerend. Voorzien van een zuignap zodat je hem aan de muur of op de vloer kan bevestigen.

Wil je nog verder gaan? Dan is de stotende buttplug wellicht ideaal voor jou. Deze extra grote en vibrerende buttplug zal je al snel doen kreunen van genot. Een unieke anale en sensationele ervaring volgens onze klanten. De vibrerende Buttplug is hiermee een van de meest populaire anaal sextoy!

You've just added this product to the cart: