Dildo gebruiken? Alles over de dildo

Dildo gebruiken? Alles over de dildo

Een dildo ziet er tegenwoordig uit als een realistische penis. Er bestaan dildo’s met of zonder ballen. De mensen geven de voorkeur aan een realistische dildo met ballen of een zuignap dildo, omdat ze die prettiger en handiger vinden in het gebruik. Als de schacht van de dildo sterk gekromd is zoals een banaan, is de dildo bedoeld om tijdens de penetratie ook de G-plek of de prostaat te stimuleren. Als je voor het eerst een dildo gebruikt, zal je merken dat het nog niet zo eenvoudig is om de dildo in te brengen, en dat het even kan duren voor je de dildo volledig onder controle hebt.

Beginnende dildo gebruikers kiezen meestal voor een kleinere realistische dildo met een zo klein mogelijk diameter, maar de meeste dildo gebruikers ondervinden dat deze realistische kleine dildo na een tijdje geen voldoening meer geven en kiezen toch vaak een wat grotere dildo.

Een dildo met uitstulpingen ‘realistische dildo’ zorgt ervoor dat de vagina of anus op een pulserende manier wordt gepenetreerd, omdat het weefsel van de vagina- of anuswand voortdurend moet inkrimpen en uitzetten. Geribbelde dildo’s zorgen voor een ‘wasbordeffect’, wat veel mensen erg aangenaam vinden. Dildo’s met knobbeltjes, dikke aders of een spuitende dildo zorgen ook voor extra stimulatie. Sinds kort zijn er ook dildo’s verkrijgbaar bij Dildo Kopen met een vibrerende eikel, de schacht roteert. Deze dildo’s zijn niet alleen realistisch, maar ze zijn ook erg zwaar en werken, net zoals vibrators, op batterijen.

Er zijn ook speciale dildo’s verkrijgbaar bij Dildo Kopen, zoals een dildo die je met de hand kunt oppompen ‘opblaasbare dildo’. Deze opblaasbare dildo wordt samen met een klein peervormig pompje geleverd en kan tijdens de penetratie langzaam breder worden gemaakt, zodat de vagina of anus gestretcht wordt. Veel gebruikers vinden dit een fantastisch gevoel. Er zijn ook dildo’s verkrijgbaar bij Dildo Kopen die kunnen ejaculeren ‘spuitende dildo’s’. Deze spuitende dildo’s zijn uitgerust met een peertje om in te knijpen en een reservoir dat op voorhand met warm water of namaak sperma kan worden gevuld. Op het moment dat jij je hoogtepunt bereikt, kan er een ejaculatie worden gestimuleerd. Ook erg populair zijn de elektrische dildo’s, die gebruikt worden voor ‘elektrostimulatie’. Wie met deze elektrische dildo gepenetreerd wordt, krijgt zachte elektrische schokjes.

You've just added this product to the cart: