Alle Glazen Dildo’s Online

Wat is een glazen dildo?

Een glazen dildo – ook wel bekend als een glazen penis en is gemaakt van gehard glas. Steeds meer mannen en vrouwen ervaren het genot van een glazen dildo voornamelijk door de zwaartepunt van de dildo. Het gewicht van de glazen dildo zorgt voor intense stimulaties die minder penetratiedruk zorgt dan een standaard dildo.

Glazen Dildo koud of warm gebruiken?

Een glazen dildo is mogelijk om te verwarmen of in de koelkast / diepvries te leggen. Afhankelijk van de oppervlaktetemperatuur van de glazen dildo, zorgt dit voor een intense penetratie en brengt jou echt tot een hoogtepunt. Glazen sextoys is ideaal voor tempature play. Wil jij de glazen dildo gebruiken voor een ijskoude sensatie? Dildo Shop geeft je enkele handige tips.

  • Maak de glazen dildo goed schoon voor gebruik. Dit zorgt namelijk er voor dat de bacteriën geen enkele kans krijgen. Nu kun jij beginnen aan het echte werk.
  • We raden je aan om een glazen dildo even onder de kraan te houden, koud of warm wat jij het liefst wilt. Zet de kraan open op je gewenste temperatuur, is het eenmaal de gewenste temperatuur hou dan een 40 tot 60 seconden de glazen dildo onder het water. Als eenmaal je glazen dildo de juiste temperatuur bereikt heeft smeer de dildo dan lichtjes in met glijmiddel.

Glazen dildo's voor anale penetratie

Glazen dildo’s kunnen ook worden gebruikt voor anale penetratie. Er zijn zelfs glazen dildo’s speciaal ontworpen voor anale stimulatie. Vanwege het gewicht en het gehard glas van de glazen dildo, is het gemakkelijk om de glazen dildo anaal te gebruiken – ook als je nog geen ervaring hebt met deze glazen sextoy.

Vergeet echter niet om altijd glijmiddel te gebruiken voor anale en vaginale penetratie – deze krijg je er altijd gratis bij, weer een extra stukje service van Dildo Kopen.  Glazen dildo’s kunnen worden gebruikt met alle soorten glijmiddelen. Als je vlekken op het beddengoed wilt voorkomen, raden we je aan om een glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Alle glazen dildo’s die we hier bij Dildo shop Dildo Kopen in ons assortiment hebben, zijn gemaakt van gehard glas. De glazen dildo kun je veilig gebruiken zonder enige risico. Het geharde glas zorgt ervoor dat de glazen dildo tijdens gebruik niet kan breken. Zelfs als je per ongeluk de glazen dildo op de grond laat vallen, breekt deze niet in 1000 scherpe stukjes gebroken glas. Zoals eerder besproken hebben dildo’s van glas een lager zwaartepunt dan traditionele dildo’s.

Oorspronkelijk zijn glazen dildo’s geen vibrator. Aan de ene kant is glas te stijf om trillingen toe te staan, aan de andere kant is het moeilijk om een ​​vibrator in een glazen dildo te plaatsen zonder de duurzaamheid en stabiliteit in gevaar te brengen.

Ondanks alles zijn er glazen dildo’s met een ingebouwde vibrator. Dit zijn echter in de eerste plaats zogenaamde vingervibrators en voorzien voor externe stimulatie van de clitoris.

Wij weten zeker dat je hard sneller gaat kloppen met deze heerlijke glazen dildo’s.

Je vindt hier bij Dildo shop Dildo Kopen altijd wel een glazen dildo die aan persoonlijke behoeften voldoet. Een glazen dildo kan al worden gekocht voor ongeveer 15 – 30 euro bij Dildo Kopen. Kies uit onze gevarieerde selectie van geprijsde glazen dildo’s en bestel vandaag nog! Wij garanderen een discrete, snelle verzending!

You've just added this product to the cart: