Tips voor het bereiken van een G-spot orgasme

Tips voor het bereiken van een G-spot orgasme

De G-spot van de vrouw, ook wel genoemd (De Gräfenberg Spot)

Hoe vind je de G-spot bij de vrouw? In de vagina of simpelweg gezegd de kut van de vrouw zit een zeer gevoelig plekje wat de G-spot wordt genoemd. De G-spot is een afkorting van het originele en volledige naam de Grafenberg spot. Deze naam vonden ze te lang om voor worden te brengen en hebben hier G-spot van gemaakt. Ze zeggen in de volksmond wel eens dat niet iedereen een G-spot heeft, maar dat is onzin. Althans iedere vrouw heeft natuurlijk een G-spot, maar niet bij iedereen geeft een stimulatie van de G-spot een prettig gevoel. Sommige vrouwen vinden het prikkelen van de G-spot fijn en plezierig en de andere niet. Ook de grote van de G-spot en ook wel eens de plek van de G-spot kan bij de ene vrouw anders zijn dan bij de andere.

Hoe vind je jouw G-spot?

Ga voorzichtig met een vinger of twee vingers de vagina in en zorg daarbij dat je je handpalm zo richt dat hij naar je navel staat. De beste manier is dat je je vinger of vingers buigt zodat ze de wand of eerder de voorste wand van de Vagina raken. Iets anders dan bij de man vind je de G-spot ongeveer zo’n 3 a 5 cm diep in de vagina. ga nu voorzichtig te werk, en ga op zoek naar een verhoogd punt of plekje dat een beetje ruw aanvoelt door mede van ribbetjes. Ik zelf zeg altijd, het lijkt net een stukje ruw leder. Het voelt in ieder geval zo aan. Probeer nu wat druk uit te oefenen om er achter te komen waar precies jouw gevoelige plekje zit. Dit kan ook wel eens verschillen van vrouw tot vrouw! je kan natuurlijk ook je partner inschakelen om jou G-plekje te zoeken en te laten stimuleren. Dit kan in sommige gevallen zeer opwindend en lekker zijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om jou G-spot te stimuleren.

De G-spot kan op verschillend manieren gestimuleerd worden, bij voorbeeld door zelfbevrediging, maar ook door een lekkere vrijparty. Een aanrader: Door het op z’n hondjes te doen, zal je hierbij het beste resultaat verkrijgen. De penis van de man zal dan de voorkant van de vagina raken, en dit is de plek waar de G-spot zich zal bevinden. In de meeste gevallen is het mogelijk dat je tijdens de G-spot stimulatie een Climax zal bereiken en hierdoor een witte of doorzichtige vloeistof zal ejaculeren. Dit is normaal en is een teken dat je er van genieten hebt. Sommige vrouwen schrikken hier soms van, maar dat hoeft echt niet.

Naast de genoemde Doggie styl of het simpel gezegd op z’n hondjes doen, zijn er nog veel meer penetratie mogelijkheden mogelijk. het is een beetje oefenen en uitproberen, hoe je de G-spot tijdens het neuken kunt stimuleren. de penis van de man moet natuurlijk ook goed zijn werk doen. Als dit echter niet het geval is dan zal de G-spot niet prettig gestimuleerd kunnen worden of helemaal niet. het is ook mogelijk dat je helemaal niet op deze manier klaar zal komen, dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn, ook al word je nog zo lekker gepenetreerd. Sommige vrouwen hebben moeite met een orgasme te krijgen, maar zijn oefeningen voor en speciale technieken. Ook zijn er genoeg seksspeeltjes op de markt die je hierbij kunnen helpen. Dit is een optie als er niets lukt of dat je moeite hebt met klaar komen.

In sommige gevallen komen vrouwen eerder klaar door hun zelf te vingeren, dan door een penetratie door hun partner. Dit is waarschijnlijk omdat je beter je lichaam kent als geen ander. Bij het vingeren van je Vagina zijn er ook diversen technieken om het jou plezierig te maken en een orgasme te krijgen. Gebruik een goed glijmiddel waardoor je het een stuk lekkerder vind om je eigen te vingeren, en hierdoor meestal spontaner klaar zult komen. Diversen soorten glijmiddel zijn in onze shop te verkrijgen zowel op water basis als op siliconen basis. Nadat je een glijmiddel op je vingers hebt aangebracht en eventueel ook een beetje op de Vagina, kun je je vingers lekker in de vagina in en uit bewegen en druk uitoefenen op je G-spot, gewoon proberen, en voel je de G-spot opzwellen, dan is dit een goed teken. en zal je naar verloop van de penetratie je eigen laten gaan en een zeer spetterend en uitbundig orgasme beleven via de G-spot. Nogmaals, oefening baart kunst, maar alles valt ook in dit geval te leren. Succes!

Dildo Kopen maakt uw sexleven compleet door een keuze te maken uit onze speciale vibrators die de g-spot zullen stimuleren. Het stimuleren van de g-spot met een vibrator of stimulator zal u een intens hoogtepunt bezorgen en een totale ontlading die u door het hele lichaam zal ervaren!

You've just added this product to the cart: