Alle VoorbindDildo’s Online

Wat is een voorbinddildo?

Een voorbinddildo, de naam zegt het eigenlijk al, is een dildo die je voor kunt binden. Ideaal voor lesbiennes die houden van vaginale penetratie, maar natuurlijk ook voor stellen waarbij de vrouw de man anaal wil nemen. Een voorbinddildo is de ideale anaal seksspeeltje voor koppels en geeft een extra dimensie aan jullie seksleven. Bij een voorbinddildo voor vrouwen denken we in de regel aan een dildo of vibrator die je door middel van een tuigje of broekje vastmaakt aan je lichaam en waarmee je je partner anaal of vaginaal kan penetreren. Maar er zijn ook andere varianten voorbinddildo’s

Soorten strapon dildo’s

Welke soorten voorbinddildo's zijn er?

Bij sexshop Dildo Kopen hebben we verschillende voorbinddildo’s voor vrouwen in ons assortiment: Vibrerende voorbinddildo’s, niet vibrerende voorbinddildo’s, dubbele voorbinddildo’s, straploze voorbinddildo, strapon voorbinddildo met vibrerend ei en voorbinddildo ‘voor eigen gebruik’.

Voorbinddildo’s zijn ideale koppelspeeltjes die jullie seksleven een enorme boost kunnen geven. Bij de standaard voorbinddildo penetreer je je partner met de voorbinddildo. Bij de laatste vier varianten uit het bovenstaande rijtje geniet jij zelf ook van vaginale stimulatie terwijl je je partner verwent. Bij de dubbele en straploze dildo doe je één van de uiteindes in je vagina en penetreer je je partner met het andere uiteinde. De laatste twee varianten zijn écht voor eigen genot en geniet jij alleen van vaginale penetratie. Dankzij de voorbinddildo heb je je handen vrij en kun je je partner wellicht op een andere manier verwennen.

Bij Dildo Shop Dildo Kopen verkopen we voorbinddildo’s van diverse merken zoals Toy Joy, Vibe Therapy, Pipedream, Fetish Fantasy Series, CEN, Mia Isabella en Seven Creations.

Wil je een voorbinddildo kopen? Bestel snel en gemakkelijk een voorbinddildo in onze online Dildo Shop. We hebben een uitgebreid assortiment voorbindildo’s voor haar. Voor alle seksspeeltjes geldt: voor 22:30 uur besteld, de volgende dag in huis. Bestel nu een voorbinddildo en geniet van een erotische avond thuis!

You've just added this product to the cart: